Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et yedirmek

Rüyada et yedirmek

Rüyada et yedirmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, iç sıkıntısına, suç işleyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada et yedirmek gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada koyun eti yediğini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının insan eti yediğini görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinin et yediğini görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisini yıpratacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada kedi eti yediğini görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada balık eti yediğini görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada et döner yediğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği birini kırmaya, yolunda gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments