Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşın başladığını görmek

Rüyada savaşın başladığını görmek

Rüyada savaşın başladığını görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, tecrübe sahibi olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Rüyada savaşın başladığını gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Rüyada savaşın başladığını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada savaş başladığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski işine geri başlamak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanede işe başlamak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, birikim yapacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak başarı üstüne başarı kazanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin namaza başladığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bankada işe başlamak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments