Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kırılan kalplerin barışacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada ölü birinin elinden birşey yemek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Rüyada ölünün elinden yemek yemek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin elinden yemek yemek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalettir.

Rüyada ölünün elinden bal yemek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölünün elinden ekmek yemek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, mutluluğunun katlanacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü elinden yemek yemek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden birşey yemek verilen  sözlerin tutulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments