Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde tesbih görmek

Rüyada elinde tesbih görmek

Rüyada elinde tesbih görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, geç de olsa huzura erileceğine, böylece hayatından memnun olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada elinde tesbih gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada başkasının elinde tesbih görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde tesbih görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada elinde tesbih görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tesbih verdiğini görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Rüyada tuvalette tesbih görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Rüyada tesbih yemek kendisini keşfedeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments