Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde tesbih görmek

Rüyada başkasının elinde tesbih görmek

Rüyada başkasının elinde tesbih görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, ismini herkese duyuracağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde tesbih gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada birinin elinde tesbih görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının elinde tesbih görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde tesbih görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde tesbih görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada tesbih namazı kılmak düzeninin sarsılacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada namazda tesbih çekmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih imamesi bulmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu tesbih görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments