Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde kuran görmek

Rüyada ölünün elinde kuran görmek

Rüyada ölünün elinde kuran görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada ölünün elinde kuran gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Rüyada ölünün elinde kuran görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının elinde kuran görmek maddi zararını karşılayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurana el basmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuran eline almak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinde kuran görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments