Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran eline almak

Rüyada kuran eline almak

Rüyada kuran eline almak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran eline almak gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada elinde kuranı kerim görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kurana el sürmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kurana el basmak yaşamına heyecan ve renk geleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye yorulmaktadır.

Rüyada elinde kuran olduğunu görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak isteklerinin yerine geleceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi eline almak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments