Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde altın görmek

Rüyada başkasının elinde altın görmek

Rüyada başkasının elinde altın görmek düşmanların barışacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde altın gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Rüyada başkasının elinde altın bilezik görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Rüyada elinde altın küpe görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada eline altın vermek para sıkıntısından kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde altın kolye görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline altın takmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin elinde altın yüzük görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın el görmek kısmetlerinin de kapanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments