Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde altın küpe görmek

Rüyada elinde altın küpe görmek

Rüyada elinde altın küpe görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kavgaların büyüyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada elinde altın küpe gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada elinde altın küpe görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada elinde küpe görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulakta altın küpe görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada altın küpesini kaybetmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı altın küpe görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, her geçen gün başarıların artacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarısı küpe görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, helal kazanç elde edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe ve yüzük görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sağlığının kötüye gideceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın küpe yutmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments