Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlı arabaya binmek

Rüyada atlı arabaya binmek

Rüyada atlı arabaya binmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlı arabaya binmek gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada at arabası binmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at arabasına binmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada at arabaya binmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada atlı arabaya binmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada atın üstüne binmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Rüyada at binmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarış atına binmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada at üstüne binmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments