Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at arabaya binmek

Rüyada at arabaya binmek

Rüyada at arabaya binmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kudret sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada at arabaya binmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Rüyada at arabası binmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalettir.

Rüyada at arabaya binmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet eder.

Rüyada at arabasına binmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret eder.

Rüyada atlı arabaya binmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata binmek at görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, düzeninin sarsılacağına yorulur.

Rüyada arap atına binmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Rüyada atta binmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments