Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at binmek

Rüyada at binmek

Rüyada at binmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Rüyada at binmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Rüyada at arabası binmek yol yordam öğretileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz at binmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada atlı arabaya binmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, nimetin çoğalacağına, hayata küseceğine delalet eder.

Rüyada ata binmek ve atla konuşmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada attan inip eşeğe binmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada atın üzerine binmek bolluk içinde yaşanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada atlı karıncaya binmek kazancının da artacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at üstüne binmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments