Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine bir şey verdiğini görmek

Rüyada kendine bir şey verdiğini görmek

Rüyada kendine bir şey verdiğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok günah işleyeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine bir şey verdiğini gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulur.

Rüyada kendine bir şey verdiğini görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek engellerin aşılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nasihat verdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ifade verdiğini görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments