Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç tohumu görmek

Rüyada ağaç tohumu görmek

Rüyada ağaç tohumu görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ağaç tohumu gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada ağaç tohumu görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağaç tohumu ekmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan tohumu görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada kabak tohumu görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürge tohumu ekmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, düşman malından yemeye alamet eder.

Rüyada tohumluk fasulye görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulur.

Rüyada fasulye tohumu ekmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tohum ekmek görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, küslüklerin biteceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments