Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkasına bakmadan gitmek

Rüyada arkasına bakmadan gitmek

Rüyada arkasına bakmadan gitmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sağlık ve hayır getireceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada arkasına bakmadan gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada arabayla arka arka gitmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkanı dönüp gitmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, işlerin canlanacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından gitmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin arkasından gitmek kulluk derecesinin artmasına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments