Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin arkasından gitmek

Rüyada bir erkeğin arkasından gitmek

Rüyada bir erkeğin arkasından gitmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir erkeğin arkasından gitmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret eder.

Rüyada ölenin arkasından gitmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, onların güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkasından gitmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkasından gitmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments