Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altını temizlemek

Rüyada bebeğin altını temizlemek

Rüyada bebeğin altını temizlemek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, zorlukları aşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin altını temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bebeğinin altını temizlemek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin altını temizlemek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek çok büyük mutluluk yaşanacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin altını temizlemek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebek altını temizlemek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek altını temizlemek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Rüyada bebeğin altını temizlediğini görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments