Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümü hissetmek

Rüyada ölümü hissetmek

Rüyada ölümü hissetmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölümü hissetmek gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada ölümü hissetmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, zaferlere doymayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek rüya sahibinin içine kapanacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, işyerini kapatacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm anını hissetmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebeği hissetmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada şeytanı hissetmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine inanılır.

Rüyada dokunmayı hissetmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments