Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm istemek

Rüyada ölüm istemek

Rüyada ölüm istemek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm istemek gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüm istemek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, darp edileceğine yorulur.

Rüyada ölümü istemek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işlerinizin bozulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada ölümünü istemek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının ölümünü görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, işinin en iyisi olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Rüyada kocanın ölüm haberini almak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ölümü beklemek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments