Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümünü istemek

Rüyada ölümünü istemek

Rüyada ölümünü istemek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, anne babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölümünü istemek gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada ölüm istemek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada ölümü istemek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölümünü istemek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, dargınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ölüm haberini almak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada babanın ölüm görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde insan görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını ölümden kurtarmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments