Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümü istemek

Rüyada ölümü istemek

Rüyada ölümü istemek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada ölümü istemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada ölüm istemek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, rütbe edineceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada ölümünü istemek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ölümü istemek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ölüm haberini almak çok zor bir duruma düşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kazada ölüm görmek şansının yaver gideceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği ölümden kurtarmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Rüyada babanın ölüm görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments