Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlas görmek

Rüyada atlas görmek

Rüyada atlas görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Rüyada atlas gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada atlas yorgan görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlas okyanusu görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hile ile mal elde edeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret eder.

Rüyada atlas kumaş görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada atlas görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments