Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka çıkarmak

Rüyada hırka çıkarmak

Rüyada hırka çıkarmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hırka çıkarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada hırka çıkarmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok başarılı olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yün hırka görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet eder.

Rüyada örgü hırka görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sökülmüş hırka görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına yorulur.

Rüyada kahverengi hırka almak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, doktordan doktora koşturacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo hırka görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada ölüye hırka giydirmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments