Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlardan korkmak

Rüyada atlardan korkmak

Rüyada atlardan korkmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerinin günden güne azalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada atlardan korkmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Rüyada attan korkmak işinin gücünün rast gideceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz attan korkmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada atlardan korkmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kredi çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden korkmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada aynadan korkmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iyi haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kangurudan korkmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kime gideceğine delalettir.

Rüyada yavru kediden korkmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada çekirgeden korkmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments