Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada attan korkmak

Rüyada attan korkmak

Rüyada attan korkmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada attan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada atlardan korkmak sağlığının geri geleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz attan korkmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Rüyada attan korkmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kangurudan korkmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmak ve üzülmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, her şeyin ters gideceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkmak ve kaçmak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada doğurmaktan korkmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada melekten korkmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments