Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yüz görmek

Rüyada ölü yüz görmek

Rüyada ölü yüz görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, masabaşı bir işe girileceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölü yüz gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada ölünün yüzünü görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü yüzü görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü yüz görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ölünün yüzünü siyah görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments