Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yakmak

Rüyada ölü yakmak

Rüyada ölü yakmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, rahatının da yerine geleceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, geçmişini arkada bırakacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölü yakmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Rüyada ölüyü yakmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada ölünün eline kına yakmak kısmet bolluğu yaşanacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye ağıt yakmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, işinde başarılı olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü insanı yakmak sevineceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret eder.

Rüyada ölüleri yakmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine kına yakmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye kına yakmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yakmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments