Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü süs balığı görmek

Rüyada ölü süs balığı görmek

Rüyada ölü süs balığı görmek sohbetinin bozulacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada ölü süs balığı gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Rüyada ölü süs balığı görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü süs balık görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada fanusta süs balığı görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada küçük süs balığı görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, mallarının eksileceğine, sorunlarını çözebileceğine işarettir.

Rüyada süs balık yemek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada çok süs balığı görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada süs balığı almak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah süs balığı görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments