Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaplumbağası yakalamak

Rüyada su kaplumbağası yakalamak

Rüyada su kaplumbağası yakalamak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kaplumbağası yakalamak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek bereketin eksileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada su kaplumbağası yemek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Rüyada su kaplumbağası görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments