Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, rızkının kesileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryum kaplumbağa görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda kaplumbağa görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada akvaryum suyunu değiştirmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada akvaryumdan su içmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada su dolu akvaryum görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hem verimi yükselteceğine rivayet eder.

Rüyada akvaryuma su doldurmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akvaryum suyu içmek daha rahat bir nefes alacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments