Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla kavga etmek

Rüyada atla kavga etmek

Rüyada atla kavga etmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada atla kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada atla kavga etmek keyfinden ve neşesinden olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada atların kavga ettiğini görmek esenliğe kavuşacağına, galibiyet kazanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at kavgası görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayatının düzene gireceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kavgaya sebep olmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada kavga etmek ve kaçmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerin kavga ettiğini görmek mutlu olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments