Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs arkadaşla kavga etmek

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek kazancının da azalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, şükredeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, başarılar elde edileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, günah işlemekten korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla kavga etmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalettir.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işte de mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişiyle kavga etmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada küs biriyle kavga etmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments