Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgaya sebep olmak

Rüyada kavgaya sebep olmak

Rüyada kavgaya sebep olmak işlerin başına geçeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulur.

Rüyada kavgaya sebep olmak gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada kavgaya sebep olmak şeytana uyacağına, kazançlı adımlar atılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada birinin ölmesine sebep olmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerin çığırından çıkacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ölümüne sebep olmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine inanılır.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak alacaklarını tahsil edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ölümüne sebep olmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sebepsiz yere ağlamak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada ölüme sebep olmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada birinin ölümüne sebeb olmak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments