Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atların kavga ettiğini görmek

Rüyada atların kavga ettiğini görmek

Rüyada atların kavga ettiğini görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada atların kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada atların kavga ettiğini görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada atla kavga etmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada at kavgası görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, geçim derdinin olmayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşının kavga ettiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir grubun kavga ettiğini görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments