Rüyada bir misafir görmek

Rüyada bir misafir görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir misafir gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Rüyada evinde misafir görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafire kahve ikram etmek itibar kaybedeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet eder.

Rüyada misafirlikte pilav yemek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafire et yedirmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire gitmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, dedikoduya rivayet eder.

Rüyada misafir gittiğini görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlikte baklava yemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top