Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla gezmek

Rüyada atla gezmek

Rüyada atla gezmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada atla gezmek gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz atla gezmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada atla gezmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada at arabasıyla gezmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda atla gezmek yağmur yağmamasına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at gezdirmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada atın üstünde gezmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada atı gezdirmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil alanda gezmek hasret çekenlerin kavuşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments