Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atı gezdirmek

Rüyada atı gezdirmek

Rüyada atı gezdirmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hüsrana uğratacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada atı gezdirmek gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada at gezdirmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada atın üstünde gezmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ormanda atla gezmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atı gezdirmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada at arabasıyla gezmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Rüyada atla gezmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atla gezmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada başka bir şehirde gezmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments