Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at gezdirmek

Rüyada at gezdirmek

Rüyada at gezdirmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada at gezdirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada atı gezdirmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ormanda atla gezmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atla gezmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla gezmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, rızkın genişlemesine işaret etmektedir.

Rüyada atın üstünde gezmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada at arabasıyla gezmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada at gezdirmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, güç alacağına işarettir.

Rüyada karlı dağlarda gezmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, makbul olan mallar edineceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments