Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadına dövüşmek

Rüyada kadın kadına dövüşmek

Rüyada kadın kadına dövüşmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işe başlanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadın kadına dövüşmek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Rüyada kadın kadına dövüşmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada kadınla dövüşmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, şansının yaver gideceğine, çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızla dövüşmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplanla dövüşmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek seçkin bir eleman haline geleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle dövüşmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Rüyada saç baş dövüşmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments