Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kişinin evini görmek

Rüyada ölü kişinin evini görmek

Rüyada ölü kişinin evini görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, gözünün yaşını sileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kişinin evini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada ölü kişinin evini görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, isabetli adımlar atılacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin evini temizlemek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin evini görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, ön plana çıkacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin evine gitmek zenginliğe sahip olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, zenginliğinin süreceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments