Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kemiklerini görmek

Rüyada ölü kemiklerini görmek

Rüyada ölü kemiklerini görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada ölü kemiklerini gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Rüyada ölü kemik görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kemiği toplamak elinin de bolluk göreceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü insan kemiği görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kemiği görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kısa süre içinde engelleneceğine delalet eder.

Rüyada ölü kemiği yemek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, kalabalık günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kemiklerini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, masraflarının azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments