Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kemiği görmek

Rüyada ölü kemiği görmek

Rüyada ölü kemiği görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada ölü kemiği gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Rüyada ölü kemikleri toplamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kemiği görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kemiklerini görmek mali olarak küçüleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü kemik görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü insan kemiği görmek istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kemiği yemek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments