Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sevilen bir eşyanın çalınacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada ölünün kemiklerini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kemikleri görmek hayra ve esenliğe, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölünün kemiğini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin kemiklerini görmek büyük atılımlar yapılacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada ölü kemiklerini görmek hem verimi yükselteceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, batıl amele delalet eder.

Rüyada ölü insan kemiği görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada ölü kemiği yemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Rüyada ölü insan kemikleri görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments