Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kedi yemek

Rüyada ölü kedi yemek

Rüyada ölü kedi yemek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü kedi yemek gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada ölü kedi eti yemek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Rüyada ölü kedi yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kedi ve köpek görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi köpek görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına işaret eder.

Rüyada ölü kedi kafası görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ölü ve canlı kedi görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sorunlarından arınacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments