Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kedi ve köpek görmek

Rüyada ölü kedi ve köpek görmek

Rüyada ölü kedi ve köpek görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bahtın açık olmasına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü kedi ve köpek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada kedi köpek ölüsü görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi köpek görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sağlığın bozulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kedi ve köpek görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, evindeki huzurun bozulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kediyi öldürmesini görmek işe zorla gidip geleceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve yavru köpek görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, anlaşmalardan cayılacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kedi köpek yılan görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments