Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kedi kafası görmek

Rüyada ölü kedi kafası görmek

Rüyada ölü kedi kafası görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ölü kedi kafası gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada ölü kedi kafası görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada iki kafalı kedi görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Rüyada kedinin kafasını ezmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kafanın üstünde kedi görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yılmayacağına, güvensizliğini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kafasını koparmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kafası görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments