Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla boğuşmak

Rüyada atla boğuşmak

Rüyada atla boğuşmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada atla boğuşmak gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Rüyada atla boğuşmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlarla boğuşmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yılanlarla boğuşmak ortaklarla aranın bozulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurla boğuşmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahla boğuşmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kendi işini açacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine inanılır.

Rüyada birisiyle boğuşmak korkularının üzerine gideceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada azraille boğuşmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, bereket ve zenginlik bulacağına işaret eder.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments