Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kadınla konuşmak

Rüyada ölü kadınla konuşmak

Rüyada ölü kadınla konuşmak işlerinin bollaşacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ömür boyu süreceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Rüyada ölü bir kadınla konuşmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ölü kadınla konuşmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada genç kadınla konuşmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, terfi alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kadınla konuşmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada kadınlarla konuşmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments