Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atkı bere görmek

Rüyada atkı bere görmek

Rüyada atkı bere görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada atkı bere gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Rüyada atkı bere satın almak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atkı bere görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada atkı bere görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalettir.

Rüyada atkı ve bere görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına tabir olunur.

Rüyada mor bere görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ilim irfan sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret etmektedir.

Rüyada bere taktığını görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Rüyada siyah bere görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments