Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bere görmek

Rüyada siyah bere görmek

Rüyada siyah bere görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, imkânlarının azalacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada siyah bere gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah bere görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işarettir.

Rüyada siyah bere takmak emeklerin boş yere harcanacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalet eder.

Rüyada gri bere görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz bere giymek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada atkı bere görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Rüyada bebek beresi görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Rüyada atkı bere satın almak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments